Privatlivspolitik

Hvad er formålet med en Privatlivspolitik?
Formålet med denne privatlivspolitik, er at vise og forklare, hvordan vi her på hjemmesiden, behandler, indsamler og beskytter brugerens persondata, i forhold til vise at vi prioriterer brugerdata-sikkerhed højt.

Formålet med denne politik er ligeledes at vise og oplyse hvilke data der bliver indsamlet og brugt.

Har du spørgsmål eller henvendelser til dette, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan finde vores kontaktoplysninger på vores kontaktside eller i bunden af denne side.

Hvilken informationer indsamles?
På hjemmesiden er det information om brugernes adfærd der indsamles f.eks, hvilken landingsside kommer brugerne ind på, hvor lang tid bruger de på siden, hvilken browser der benyttes mm.

Ligeledes gælder det ved mailkontakt eller kontaktformular, hvor fx navn, email, telefonnummer og anden data, der kan forekomme i en mailkorrespondance, bliver indsamlet.

Hvordan bliver oplysningerne indsamlet?
Siden indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies. (læs mere i vores cookie politik)
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger.

Brug af personoplysninger?
De data-oplysninger der indsamles på hjemmesiden, bruges til at forbedre sidens services samt de data der sendes ud til brugerne, f.eks i forbindelse med markedsføring og nyhedsbreve.

Beskyttelse af oplysningerne indsamlet?
Ifølge den nye lovgivning, skal brugerdata opbevares sikkert. Derfor har vi implementeret sikkerhedstiltag, som skal sikre, at vores interne procedurer, lever op til de sikkerhedsstandarder der kræves efter gældende lovgivning om personoplysninger. Vi kontrollerer løbende, at dataen behandles og opbevares sikkert og forsvarligt.

Vi deler ikke dine data med 3. part og vil aldrig udlevere dine data uden din godkendelse.

Da intet på internettet er 100% sikkert, kan vi heller ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførslen imellem brugeren, mails og hjemmesiden. Dette betyder at der forekommer en risiko for at andre kan tiltvinge sig adgang til de oplysninger der sendes og opbevares. Du afgiver således dine oplysninger på eget ansvar.

Oplysninger der er indsamlet bliver slette med tiden, efterhånden som de ikke længere er nødvendige.

Ændringer i Privatlivspolitikken?
Da internettet er en dynamisk størrelse og derfor hele tiden ændre sig, vil det derfor også være en nødvendighed, løbende at foretage ændringer til privatlivspolitikken. Vi forbeholder os således rettigheden til at tilrette og opdatere i privatlivspolitikken.

Såfremt ændringer foretages, vil vi selvfølgelig tilføje ændringsdato, på disse.

Kontakt vedr. personoplysninger?
Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig igennem hjemmesiden. Skal du rette henvendelse til info.dk@threehorses.com.
Dette gælder også henvendelser vedrørende indsigelser eller tilføjelser til ovenstående privatlivspolitik.

Du kan gøre indsigelse i henhold til reglerne i Persondataloven.

Udgiver af denne politik:

Three Horses A/S
Langebjerg 29
DK-4000 Roskilde
CVR: 81636818

Mail:
info.dk@threehorses.com

Kontakt os her for mere information